Beklede garagepoorten

U wil uw garage een uniek uitzicht geven? Kinderspel met een beklede garagepoort van Hörmann! Wij zorgen voor een perfecte afwerking en professionele plaatsing.

Beklede garagepoorten

Hörmann garagepoorten zijn beschikbaar in diverse kleuren, vormen en maten. U kiest dus eenvoudig een poort die bij uw woning past. Wil u graag een poort die 100% op maat is gemaakt en volledig in lijn ligt met uw stijl? Dan kan u ervoor kiezen om uw poort te laten bekleden. Dit is zowel mogelijk op kantelpoorten als op sectionale poorten.

Beklede garagepoorten van Hörmann

Dankzij de verschillende bekledingsmaterialen wordt het kinderspel om uw Hörmann garagepoort een unieke look te geven. Van klassiek of landelijk tot modern of minimalistisch, met de juiste bekleding creëert u in een handomdraai een uitzicht met wauw-effect.

Vaak wordt er gekozen voor een garagepoort met aluminium bekleding. Wil u graag de verschillende mogelijkheden ontdekken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.                 

Wij plaatsen enkel aluminium bekleding op de poorten en gevels. Maar u kan natuurlijk ook kiezen voor een houten bekleding. Wij plaatsen dan de poort en de schrijnwerker kan dan de houten bekleding op de poort plaatsen.

De voordelen van een Hörmann beklede garagepoort op een rijtje:

  • nauwkeurige bekleding
  • unieke stijl
  • inbraakbestendig
  • robuust
  • volledig te automatiseren

Een unieke garagepoort met een optimaal gebruikscomfort? Dat is een beklede Hörmann garagepoort met automatisatie. Contacteer ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Een poort die eruit springt?

Wij helpen u de geschikte bekleding kiezen voor een unieke look.

Offerte aanvragen