Kantelpoorten

Een poort met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en geperfectioneerde techniek? Dat is zonder twijfel de kantelpoort van Hörmann!

Kantelpoorten

Anders dan een sectionale garagepoort bestaat een kantelpoort uit één groot paneel. Wanneer u uw kantelpoort opent of sluit, kantelt de volledige poort dus in horizontale of verticale positie. Dat maakt een kantelpoort iets minder flexibel in gebruik, maar wel erg stevig en robuust.

Kantelpoorten van Hörmann

Hörmann begon met de productie van de Berry-kantelpoort in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Wanneer u vandaag kiest voor een kantelpoort van Hörmann geniet u dus van meer dan zeventig jaar expertise in constructie en afwerking.

U hebt de keuze uit een breed assortiment motieven, kleuren en afwerkingen zodat u bij ons altijd een kantelpoort vindt die perfect bij uw woning past. We kunnen uw kantelpoort volledig op maat maken en automatiseren. Zo geniet u niet alleen van een poort die uitstekend bij uw garage past, maar ook een optimaal gebruiksgemak garandeert.

De voordelen van een Hörmann kantelpoort op een rijtje:

  • uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • uiterst veilig door de innovatieve vergrendeling
  • inbraakbestendig
  • duurzaam
  • gebruiksvriendelijk
  • volledig te automatiseren

U twijfelt welke garagepoort het beste bij uw woning past? Neem een kijkje tussen onze referenties voor extra inspiratie of neem contact met ons op voor professioneel advies.

Een vraag?

U wil meer informatie over de Hörmann garagepoorten of advies op maat? Aarzel niet om ons te contacteren.

Offerte aanvragen
Download onze folder
Download