Rolpoorten

U wil alle ruimte in uw garage optimaal benutten? Kies dan voor een rolpoort van Hörmann! Die is zeer compact, gebruiksvriendelijk en inbraakwerend.

Rolpoorten

Een rolpoort rolt zichzelf op bij het openen en heeft bijgevolg minder plaats nodig dan een sectionale poort. Wanneer u een rolpoort opent, wordt de volledige poort opgeborgen in een stevige bak die onder het plafond van uw garage is bevestigd. Zo verliest u bijna geen ruimte en kan u alle plaats optimaal benutten.

Rolpoorten van Hörmann

RollMatic, de iconische rolpoort van Hörmann is uitgerust met de nieuwste Hörmann aandrijvingstechnieken. Wanneer u voor deze poort kiest, bent u dan ook zeker van een hoog gebruikscomfort. Bovendien is de RollMatic vervaardigd uit hoogwaardig corrosiebestendig aluminium, een stevig materiaal dat uw woning extra inbraakbestendig maakt.

Ongeacht of de dagopening van uw garage rechthoekig, afgeschuind, met segment- of rondboog is gevormd, een RollMatic garagerolpoort past altijd. De smalle constructie is geschikt voor elke garage, zowel bij nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten.

De voordelen van een Hörmann rolpoort op een rijtje:

  • compact
  • stevig
  • geschikt voor nieuwbouw en renovatie
  • inbraakwerend
  • volledig geautomatiseerd

Wil u meer details over de RollMatic of heeft u nog vragen over het plaatsen van een Hörmann rolpoort? Contacteer ons vrijblijvend. We beantwoorden al uw vragen met plezier.

Snelle plaatsing

Onze ervaren specialisten garanderen een snelle professionele plaatsing van uw Hörmann garagepoort.

Offerte aanvragen
Download onze folder
Download