Sectionale garagepoorten

Een stijlvolle poort die weinig plaats in beslag neemt? Dat is een sectionale garagepoort van Hörmann. Hij is bovendien inbraakbestendig en volledig te automatiseren.

Sectionale garagepoorten

Een sectionale garagepoort bestaat uit verschillende panelen die worden opgerold of naar achter geschoven wanneer de poort open gaat. Dat laat u toe om veel ruimte te besparen, zowel in uw garage als erbuiten.

Sectionale garagepoorten van Hörmann

Een sectionale garagepoort voor Hörmann is flexibel en tegelijk erg stevig en robuust. U geniet met andere woorden van het beste van beide werelden.

De verschillende panelen of secties worden bij het openen van de poort automatisch een kwartslag gedraaid en naar boven getild tot net onder het plafond. Zo verliest u geen ruimte voor of achter uw garagepoort. De sectionale garagepoorten van Hörmann kunnen bovendien tegen een stootje en zijn zowel isolerend als inbraakwerend.

De voordelen van een Hörmann sectionale garagepoort op een rijtje:

  • ruimtebesparend in en aan uw garage
  • inbraakbestendig
  • robuust
  • volledig te automatiseren
  • 100% veilig

Wil u uw Hörmann sectionale garagepoort een unieke look geven? Ontdek dan snel onze beklede garagepoorten en kies de afwerking die perfect bij de stijl van uw woning past.

Gratis offerte?

Contacteer ons voor advies op maat, meer info of een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen
Download onze folder
Download