Universele deuren

Met een stalen universele deur creëert u moeiteloos een snelle en veilige doorgang, zowel in industriële gebouwen als in particuliere woningen.

Universele deuren

Een universele deur, of stalen deur, is een topper op vlak van isolatie en inbraakveiligheid. Meteen de reden waarom stalen deuren vaak worden gebruikt in bedrijfsomgevingen. Toch worden industriële deuren ook meer en meer geplaatst in particuliere woningen omdat de dikke deuren zo goed isoleren en dus geschikt zijn voor gebruik als binnendeur én voordeur.

Hörmann universele deuren

Hörmann heeft stalen deuren voor elke toepassing. Zowel voor grote industriële gebouwen als voor particuliere woningen is er een gepaste universele deur. De stalen deuren van Hörmann zijn trouwens weerbestendig en houden zowel de koude als ongewenste gasten perfect buiten.

Denkt u bij een stalen deur meteen aan een grote robuuste deur met een industriële look? Dan mag u dat beeld gerust even bijstellen want een stalen deur kan net zo goed een modern of strak design hebben. U kan bijvoorbeeld ook kiezen voor stalen deuren met glas en zo in een handomdraai meer openheid in uw interieur creëren.

De keuze is volledig aan u: gebruikt u een stalen deur als voordeur, of zoekt u eerder een deur voor uw opslagruimte, berging of de overgang van uw garage naar uw woning? Alles is mogelijk.

Aarzel niet om ons te contacteren. We bespreken graag alle mogelijkheden met u en geven u professioneel advies op maat.

Een universele deur in uw woning of bedrijf?

Die biedt tal van voordelen! Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen
Download onze folder
Download