Automatisatie van garagepoorten

Eén druk op de knop. Meer is er niet nodig om uw wagen binnen te zetten of buiten te rijden met een automatische garagepoort van Hörmann.

Automatisatie van garagepoorten

Een garagepoort is altijd praktisch. Maar wat écht handig is, is een geautomatiseerde garagepoort. Die opent en sluit u gemakkelijk vanop afstand dankzij de moderne technologie die aan de poort wordt gekoppeld. Het kost weinig tijd, maar levert u wel jarenlang plezier en gebruiksgemak op.

Hörmann automatische garagepoorten

Hörmann verwerkt de nieuwste technologieën in de automatisatie van zijn garagepoorten op een zeer compacte en efficiënte manier. Dus geen kabels of grote machines aan uw poort die een doorn in het oog zijn. Gewoon een snelle en doeltreffende aandrijving die u makkelijk vanop afstand bedient.

Of u nu kiest voor de snelle SupraMatic of de voordelige ProMatic , u krijgt gegarandeerd een innovatieve, duurzame en 100% veilige automatisatie die lang meegaat. Zo moet u de komende jaren niet meer onnodig uw wagen uit bij regenweer of vrieskou.

Kiest u voor een geautomatiseerde Hörmann garagepoort? Dan installeren onze ervaren vaklui uw automatische garagepoort met veel plezier. Ze zorgen dat het aandrijvingssysteem netjes is weggewerkt en de poort perfect functioneert zodat u van dag één kan genieten van de efficiënte en innovatieve automatisatie van Hörmann.

Uw garagepoort automatiseren?

Onze ervaren experts geven u professioneel advies op maat en garanderen een efficiënte installatie.

Offerte aanvragen
Download onze folder
Download