Zijdelingse sectionale poorten

U zoekt een modieuze kwaliteitspoort die geen plaats wegneemt onder het plafond van uw garage? Dan is een zijdelingse sectionaalpoort van Hörmann de ideale keuze!

Zijdelingse sectionale poorten

In tegenstelling tot een standaard sectionale garagepoort die naar boven opent, gaat dit model zijdelings open. Het is dan ook de ideale oplossing voor situaties waarin een garagepoortblad onder het plafond niet mogelijk is. Denk maar aan garages met een schuin dak of een lage latei.

Zijdelingse sectionaalpoorten van Hörmann

Een zijdelingse sectionale poort van Hörmann laat de ruimte onder uw plafond volledig vrij, maar is net zoals een standaard sectionale poort inbraakwerend en voorzien van een goede isolatie om de koude efficiënt buiten te houden.

Bovendien kan u met een zijdelingse sectionale poort snel binnen en buiten want u hoeft hem niet elke keer volledig te openen. U wil bijvoorbeeld uw fiets of motor in de garage zetten? Dan opent u de poort gedeeltelijk en kan u na gebruik de poort sneller sluiten. Met behulp van onze professionele automatisatie is het mogelijk om uw zijdelingse sectionaalpoort bijvoorbeeld met één druk op de knop gedeeltelijk te openen en met twee drukken helemaal.

De voordelen van een Hörmann zijdelingse sectionale garagepoort op een rijtje:

  • ideaal voor garages met een schuin dak of lage latei
  • neemt geen opbergruimte weg onder het plafond
  • kan gedeeltelijk worden geopend en gesloten
  • inbraakbestendig
  • isolerend
  • volledig te automatiseren

Wil u zeker zijn dat u de beste garagepoort kiest voor uw woonsituatie? Aarzel niet om ons te contacteren. We denken met u mee en gebruiken onze jarenlange ervaring om u advies op maat te geven.

Nieuwe garagepoort nodig?

Euromatic staat paraat! We geven u graag meer informatie en maken een vrijblijvende offerte op maat.

Offerte aanvragen
Download onze folder
Download